3 Aralık 2006 Pazar

İki yapımcıyı da atlattı şöhret oldu!

Bergüzar Korel Binbir Gece’de oynayabilmek icin Pana Film ve Faruk Turgut’la olan anlasmalarini ‘Okula gidecegim’ deyip feshetmis.

Kurtlar Vadisi Irak’la adini duyuran Bergüzar Korel su aralar Kanal D’nin olay dizisi ‘Binbir Gece’de hasta cocugunu kurtarmak icin patronuyla bir gece geciren Şehrazat’i oynuyor. Bu rolle bir anda une kavusan Korel’in ilginc bir ‘şöhret’ oykusu var. Oyuncunun Kurtlar Vadisi’nde rol aldiktan sonra Necati Şaşmaz’la ask yasadigi iddiasi basina yansimisti. O donemde Şasmaz’in ortagi oldugu Pana Film’in yeni dizisinde rol almak icin sirketle anlasti. Ancak Pana Film, diziyi onumuzdeki sezon yayinlamaya karar verdi ve Korel’e “Hicbir yere cikma, yuzun eskimesin” dedi. Unutulmak istemeyen Korel ise Pana Film’le yollarini ayirdi. Şasmaz’la yakinligi nedeniyle sozlesme yapmadigi icin sirket durumu kabullendi. Akabinde Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’un Emrah’in oynadigi ‘Adak’ dizisi icin yaptigi teklifi kabul etti. Sozlesme yapildi ve durum medyaya da yansidi.

ARAYA ANNESİ GİRDİ

Tam bu sirada reyting rekortmeni dizilerin yapimcisi TMC’nin sahibi Erol Avci ‘Binbir Gece’yi onerdi. Bugune dek tum projeleri basarili olan Avci’yi reddedemeyen oyuncunun tek sorunu Turgut’la olan sozlesmesiydi. Turgut’a “Dizide oynamak istemiyorum, okula devam edecegim” diyen Korel, oyuncu annesi Hulya Darcan’i devreye soktu. Gold Film’in bircok projesinde rol alan Darcan ‘Adak’ta oynamaya soz verince Turgut sozlesmeyi feshetti. Ancak bir sure sonra Korel’in ‘Şehrazat’ olarak ekrana gelmesi hem Şasmaz’i hem de Turgut’u sasirtti. 24 yasinda olmasina ragmen TV dunyasinin nabzini tutan iki yapımcıyı atlatip hayal ettigi şöhrete kavusan Korel, dogru bir karar verdigini de kanitladi. Zira Pana Film’de kalsaydi evinde oturuyor olacakti. Turgut’la yoluna devam etseydi ‘Adak’, 9’uncu bolumde kaldirildigi icin basarisiz olacakti.

Kaynak : TAKVİM 

Hiç yorum yok: