25 Kasım 2006 Cumartesi

Havada aşk kokusu var!


Halit Ergenç ile Bergüzar Korel arasındaki aşk söylentileri ilk olarak altı ay önce ortaya atıldı. İkilinin sürekli yalanladıkları ilişkileri aynı dizide rol almalarıyla birlikte gün yüzüne çıktı.

Halit Ergenç, rol aldığı 'Aliye' dizisinde sevdiği kadına kavuşamadı ama özel hayatında uzun zamandır aradığı aşkı buldu. Ergenç'in kalbini çalan güzel, kendi gibi oyuncu olan Bergüzar Korel'den başkası değil. İkili hakkındaki ilk aşk söylentileri yaklaşık altı ay önce Levent Yüksel'in Beşiktaş Kültür Merkezi'ndeki konserini birlikte izlemeye gittiklerinde ortaya atılmıştı.




SADECE ARKADAŞIZ
Çift o zaman söylentilere 'arkadaşız' diyerek cevap vermiş, olay da kapanmıştı. Ancak iddialara göre Korel ile Ergenç arasındaki arkadaşlığın boyutu biraz ileri. Tanju Korel ile Hülya Darcan'ın kızı olan Bergüzar Korel adını ilk olarak Necati Şaşmaz ile birlikte oynadığı 'Kurtlar Vadisi Irak" filmiyle duyurdu. Ondan sonra da dikkatleri üzerine çeken güzel, gündeme bu aşkla düştü.

EVLİLİK KAPIDA
İki ünlü bu söylentileri yalanlasa da, yakın çevrelerinden gelen haberlere göre sevgililer, yaz boyunca Ergenç'in Ayvalık'ta bulunan yazlık evinde tatil yaptı. Birlikte aynı dizide rol alan oyuncuların beraberliğinden settekiler de haberdar. Önceleri annesiyle birlikte yaşayan Bergüzar'ın bu aşkla birlikte Nişantaşı'nda tek başına ev tuttuğu da iddialar arasında. Her fırsatta 'Baba olmak istiyorum' diye konuşan Ergenç'in Korel ile ilişkisinin evliliğe gittiği söyleniyor.

Aydın HAMZA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Selam... Harika bir dizinin harika kahramanlarının böyle bir paylaşımda bulunması harika... Halit Ergenç zaten Aliye dizisi ile muhteşem bir oyunculuk gösterip, gönüllerimizde yer etti. Bergüzer Korel ise yeni yıldızımızsın. Muhteşem bir görüntü ve muhteşem bir oyunculuk. Dizi o kadar başarılı ki, ilk bölümden itibaren diğer bölümü iple çeker oldum. Harikasınız ve başarılarınızın devamını dilerim. Sevgiler...